Poginuli crnogorski i turski državljanin

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE KRAJ JEŽEVA: Vozači kamiona mijenjali su gumu, na njih je naletio drugi kamion

Objavljeno: 10.09.2020. zagorjeinternational

Zagrebačka policija završila je očevid prometne nesreće koja je u srijedu oko 16 sati bila na autocesti A3 kraj odmorišta Ježevo. Prema dosad prikupljenim informacijama, zasad nepoznati vozač upravljao je kamionom s prikolicom crnogorskih registracija. Dok se prestrojavao u desnu traku prešao je na dio zaustavne trake te naletio na kamion s prikolicom turskih registracija koji se nalazio u zaustavnoj traci.

Vozač tog kamiona je u tom trenutku mijenjao gumu na vozilu. Od siline udarca oba vozila su se zapalila i odletjela na kamion s prikolicom turskih registracija koji se nalazio ispred njih također u zaustavnoj traci. Vozač tog kamiona pomagao je kolegi u mijenjanju gume.  I to vozilo se zapalilo.

Od siline udarca rasuo se teret iz sva tri vozila, a jedna rola bale je pala na prednji automobil BiH registracija. Jačina plamena zahvatila je i to vozilo. Na rasute materijale potom je naletjelo vozilo bjelovarskih registracija. Nakon zaustavljanja i to vozilo se zapalilo. Plamen se proširio i na metalnu zaštitnu ogradu te travu. Ugasili su ga vatrogasci. U nesreći su poginuli državljanin Crne Gore i Turske. Ostale osobe nisu ozlijeđene. Tijela su prevezli na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. (Ante Ferara)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba