Dobili ste otkaz ili vam treba promjena?

TRAŽITE POSAO? Donosimo vam atraktivne ponude s tržišta rada KZŽ

Objavljeno: 06.09.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Boxmark Leather traži šivača (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž) u Zlatar Bistrici. Rok prijave je 11.9. Potrebno je relevantno radno iskustvo na poslovima. Aplicirajte.


HGH instalacije zapošljavaju instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće, a rok prijave 26.9. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Više na linku.


Vodolim traži knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a rok prijave 30.9. Posao obuhvaća vođenje knjigovodstva, obračun plaća i završni račun. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Detalje provjerite ovdje.


Kostel promet zapošljava skladištara (m/ž) i mehaničara šivačih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a rok prijave 30.9. Prednost je poznavanje mehanike stroja i elektrotehnike te posjedovanje uvjerenja za upravljanje viličarem. Provjerite kako aplicirati.


Vinotour d.o.o. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave 26.9. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od obavljanja svih pomoćnih zadataka za pripremu namirnica i jela. Više na linku.

Alfametal d.o.o. zapošljava strojobravara (m/ž) i TIG zavarivača (m/ž) u Donjoj Stubici. Potrebno je radno iskustvo, a rok prijave je 30.9. Više na linku.


Recubo j.d.o.o. zapošljava na poziciji radnik na štep mašini – šivač (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 25.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo od godinu dana i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.


Ptimont – Mart d.o.o. zapošljava u Donjoj Šemnici na pozicijama: inženjer strojarstva – građevine (m/ž), tehničar strojarstva – građevine (m/ž), komercijalist (m/ž) i bravar (m/ž). Rok prijave je 24.9., a radno iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Music, obrt, zapošljava konobara (m/ž). Lokacija rada je Mače, a rok prijave 20.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više o poslu ovdje.


Matstar d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 11.9. Potrebno je poznavanje rada na PC blagajni i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba