Očekuje se oko 130 sudionika

Zbog održavanja biciklističke utrke “Neandertalka”, mole se Krapinčani na povećani oprez u prometu ove nedjelje

Objavljeno: 05.09.2020. zagorjeinternational

Zbog održavanja brdske biciklističke utrke “Neandertalka” ove nedjelje u Krapini, u sklopu Tjedna kajkavske kulture, mole se stanovnici Podgore Krapinske, Strahinja, Laza Krapinskih i Radobojskog Strahinja za povećani oprez u periodu između 9 i 11 sati.

Kod OŠ

Start “Velike Neandertalke” (utrka od 60 kilometara) je u 9 sati, a start “Male Neandertalke” (utrka od 27 kilometara) je u 10 sati te se u periodu između 9 i 11 sati na cesti kroz Strahinje prema Strahinju Radobojskom (prema “raspelu”) očekuje veliki broj biciklista u grupama.
Na startu “Male Neandertalke” se očekuje oko 100 natjecatelja, a na startu velike oko 30 natjecatelja. Nakon “raspela” u Strahinju Radobojskom, biciklisti nastavljaju dalje po šumskim putevima oko Strahinjčice prema Gornjem i Donjem Jesenju. Start i cilj su kod Osnovne škole Augusta Cesarca, tako da se tijekom dana očekuje veći broj biciklista na cesti iz smjera Žutnice prema osnovnoj školi.

Organizira KASK

Također se za oprez mole stanovnici Ulice Dolac, od kućnog broja 26, do kućnog broja 16, jer će tim dijelom ceste u periodu od 11 do 16 sati pristizati natjecatelji “Velike Neandertalke” prema jezeru Dolac.
Organizator događaja je Klub alternativnih sportova Krapina. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba