Potjera kroz Dubravu

BJEŽALI SU U CRNOM GOLFU: Policija ih je pokušala zaustaviti pucanjem u zrak

Objavljeno: 04.09.2020. admin

Zagrebački policajci su u četvrtak oko 22 sata tijekom potjere za crnim Golfom kroz Dubravu najmanje tri puta pucali u zrak. Iz policije kažu kako su pucali kako bi obavijestili kolege gdje se nalaze te pokušali bjeguncima presjeći put.

Policija je pola sata ranije pokušala zaustaviti crni Golf. Vozač se nije zaustavio već je počeo bježati. Jedan od svjedoka kaže da su bježali Branimirovom prema istoku.

Pritom se zabio u jedan automobil, ali nasreću, nitko nije ozlijeđen. U potjeri je sudjelovalo više policijskih vozila. Nakon što se Golf zaustavio, društvo iz njega je pobjeglo. Potraga za njima trajala je čitavu noć. U potrazi su, kažu građani, sudjelovali i policajci s puškama.

– Čula sam udarac, ali zvučao je kao da je pukla guma pri velikoj brzini. Policija je vikala da svi uđemo u kuće. Čujem da nitko nije stradao – rekla je jedna žena za 24sata.

Najnovije po kategorijama

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

OSJEĆAJU SE TUŽNO I ZABORAVLJENO OD SVIJU: Kuća Viktorije Lešković (78) i Josipa Perešina (72) iz Jakšinca nakon potresa u ožujku dobila je crvenu oznaku. Dom su odbili napustiti jer, kažu, nisu dobili nikakav službeni dokument, i od tada čekaju rješenje svoje situacije, strahujući od novog potresa, koji bi za njih mogao biti koban

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

Objavljeno: 24.01.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter