Odlični popusti, zabava, shopping & edukacije

OD PETKA DO NEDJELJE PRVI “FAMILY WEEKEND” U WESTGATEU: Evo o čemu se radi!

Objavljeno: 01.09.2020. zagorjeinternational

U Westgate Shopping Cityju u petak počinje prvi Family Weekend – vikend za obitelj koji donosi odlične popuste, zabavu, shopping, edukacije i radionicu o roditeljstvu.

Glorija Peranić, prva međunarodno certificirana edukatorica roditelja u Hrvatskoj, pripremila je zanimljivu radionicu za roditelje na temu “Kako postaviti dobre granice u odgoju”. Radionica je namijenjena roditeljima djece do 12 godina, kao i onima koji će tek postati roditelji. Edukatorica će kroz primjere i interaktivno predavanje, odgovoriti na sve roditeljske muke.

Predavanje će se održati u sklopu prvog Family Weekenda, koji organizira trgovački centar Westgate Shopping City. Osim predavanja, Westgate je pripremio i super popuste za obitelj, kao i razne zabavne sadržaje po atraktivnim cijenama, kao što su kuglanje u najvećoj bowling dvorani u Hrvatskoj ili uživanje u gastro iskustvu brojnih restorana, kao što su Batak, Family Restaurant, Foodie, Ali Kebaba…

A za sve one koji bi se rado “odmorili” od obiteljskih i roditeljskih obaveza, tu je dječja igraonica Family Park – na spektakularnih 4500 kvadrata površine smjestili su se brojni tobogani, dječji karting, PlayStation zona i brojna druga zabava za najmlađe.

Sve popuste koji te čekaju ovog vikenda u Westgateu pronađi na www.westgate.hr, a mi izdvajamo sljedeće:

H&M
20% na minimalnu kupovinu od 250 kuna

TORBE I TO
50% – 70% na školske ruksake i torbe

BABY CENTER
15% na nove kolekcije dječje odjeće i obuće, vrtićke ruksake, školske torbe, školske ruksake, autosjedalice i kolica

30% na odabrane društvene igre

KRUNA MODE
20% na sve ruksake i tenisice

INTERIJERI ZADRO
25% na dječje sobe po mjeri

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba