Novi dres Hrvatske nogometne reprezentacije

MODRIĆ: “Sviđaju mi se novi dresovi. Prvi dres je klasični dizajn u modernoj izvedbi. Pričuvni dres je nov, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali”

Objavljeno: 01.09.2020. zagorjeinternational

– Sviđaju mi se novi dresovi, mislim da će nam odlično odgovarati. Prvi dres je klasični dizajn u modernoj izvedbi – to su upečatljivi kvadrati kakvih se sjećam iz vremena dok sam kao dječak gledao reprezentaciju. Pričuvni dres je nov, drugačiji i uzbudljiv, nešto što do sada nismo imali – rekao je kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

U novoj kolekciji, na tradicionalnom prvom dresu su veliki i upečatljivi svjetski poznati hrvatski kvadrati. Tradicionalni crveno-bijeli dres ponovno ima kvadrate i na rukavu dresa. Logotipi HNS-a i tehničkog partnera Nikea krase prednji dio dresa, uz broj koji se nalazi u središnjem dijelu, dok se plava linija spušta uz bočni dio torza.

Unutar dresa otisnute su riječi “Hrvatska” i “Vatreni” kao simbol ponosa, a potpuni izgled zaokružuju bijele hlačice i crvene čarape. Iste riječi mogu se pronaći i na novoj majici za zagrijavanje prije utakmice koja ima moderan dizajn s dvije nijanse plave boje i neobičan kvadratni uzorak. (af)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba