SKUPE A PUCAJU

TESTIRALI SMO MASKU KOJA UBIJA VIRUSE: Trajala je sat vremena

Objavljeno: 30.08.2020. zagorjeinternational

Posljednjih dana svi pričaju o novim maskama za lice koje ubijaju viruse. Pošto se maske moraju ili je to preporučljivo nositi u zatvorenim prostorima, odlučili smo je kupiti. Prije odlaska u kupovinu znali smo da je svaka maska 40 kuna pa smo ih otišli potražiti u ljekarnu u zagrebačkom Sigetu. Kad smo došli tamo, kazali su da se ne može kupiti pojedinačna maska nego paket u kojoj je njih pet. To znači umjesto 40 kuna, cijena je 202.50 kuna.

”Vrlo lukavo”, rekli smo, na što su se u ljekarni složili. Cijena koja je visoka nije nam isprva smetala jer smo ionako mislili podijeliti maske najbližima. Budući da se reklamiraju da dugo traju, mislili smo je uz pažljivo rukovanje koristiti do mjesec dana. No to će se vrlo brzo promijeniti. Jednu masku smo ostavili i otišli u jedan zatvoreni prostor. Masku smo uredno izvadili iz pakiranja, stavili na lice i ušli u prostor.

Tamo smo boravili oko sat vremena, a kad smo nakon toga izašli, htjeli smo je skinuti. Samo malo smo povukli vezicu, a ona je puknula. I tako je završila naša avantura sa skupocjenim maskama. Od ljutnje i razočarenja smo je bacili u smeće. Možda smo je trebali reklamirati, ali nije nam se dalo. U svakom slučaju držat ćemo se onih po 7 kuna. Manje će nam biti žao ako pukne vezica. (Ante Ferara)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba