Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

TRAŽITE POSAO? Pogledajte što se novo nudi na zagorskom tržištu rada

Objavljeno: 29.08.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Mirek, obrt, zapošljava rukovoditelja građevinskim strojem – pomoćnog radnika (m/ž). Mjesto rada su Mače, a rok prijave 24.9. Traži se jedan pomoćni radnik i jedan rukovatelj građ. strojevima sa C kategorijom. Više na linku.


Luna, obrt, zapošljava konobara (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 30.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite ovdje.


Terme Tuhelj d.o.o. traže kuhara (m/ž) u Tuheljskim Toplicama. Rok prijave je 13.9. Poslodavac nudi smještaj. Više na linku.


Terme Stubaki d.o.o. zapošljavaju na pozicijama kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i sobar (m/ž). Mjesto rada su Stubičke Toplice, a rok prijave je 1.10. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Više na linku.


Plastik – Elektronic zapošljava radnika na montaži građevinskih elemenata (m/ž). Mjesto rada su Mokrice, a rok prijave 11.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac osigurava terenski dodatak, dnevni obrok, božićnicu i regres. Više na linku.

Solarmont izgradnja d.o.o. zapošljava montera građevinskih elemenata (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 11.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Više na linku.

Centro – plin Horvatek traži pomoćnog radnika u montaži grijanja i plina (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a rok prijave 15.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Detalje provjerite ovdje.


Telemarketing d.o.o. zapošljava na poziciji agent u pozivnom centru (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 10.9. Potrebno je više osoba za rad. Traže se razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Prethodno iskustvo u prodaji može biti prednost. Više na linku.


Trgostil d.d. zapošljava voditelja službe za zaštitu bilja (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a rok prijave 31.8. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Posao obuhvaća praćenje propisa na području prometa pesticida i opasnih kemikalija i slično. Više na linku.


Pizzeria Gloria zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Lug Zabočki, a rok prijave 6.9. Radno iskustvo nije važno, a potrebna je završena srednja škola. Više na linku.

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba