U Westgate Shopping City ovog se vikenda vraća Late Night Shopping

Trk u shopping i popularnu noćnu avanturu

Objavljeno: 27.08.2020. zagorjeinternational

Listam novine i vidim da se vratio Late Night Shopping u Westgate. Odmah zovem frendicu s idejom da se naše dvije obitelji podruže ovaj vikend uz shopping s popustima i mnogobrojni sadržaj.  No, Irena kaže da oni još nisu bili i da nije baš sigurna da li je to za cijelu obitelj. Kako bi ju razuvjerila odlučila sam joj prepričati moje iskustvo.

Popularna noćna shopping avantura – “Late Night Shopping”, odvija se u petak i subotu od 17 do 22 sata te u nedjelju od 17 do 21 sat i donosi odlične popuste u Westgate Shopping Cityju! Iako traje od petka do nedjelje nama je već tradicionalno subota dan za Late Night Shopping. Dan provodimo u prirodi a onda oko 18 sati idemo prema Westgateu. S obzirom da u našoj maloj obitelji svatko ima svoje želje, moramo obaviti shopping i igraonicu ali i zajedničko druženje, a u Westgateu je to sve moguće na jednom mjestu – savršen spoj shoppinga i aktivnosti za cijelu obitelj.

A evo i kako smo se mi proveli na prošlom Late Night Shoppingu …dobro se sjećam kako je već na parkingu pao dogovor, muž ide vidjeti ponudu novih televizora i tražiti tenisice za trčanje. Klinci su vikali da oni idu direkt u dječju igraonicu, što za njih znači 2 sata skakanja i ludiranja… bez nas, naravno! A ja sam dobila vrijeme za sebe i pronalazak super komada na popustu.

Dječja igraonica Family Park

Family Park igraonicu klinci obožavaju, a kako i ne bi, jedinstvena je u Hrvatskoj i pravi je mali raj za djecu. Nesmetano uživanje u zabavnom, poučnom i kreativnom sadržaju uz nadzor, pravi je recept za njihovu sreću. Moji klinci s nestrpljenjem čekaju svako novo ludiranje u igraonici.

Muž je kupio TV, ja sam našla savršenu haljinu, novi parfem i cipele na odličnom popustu… i još ponešto :), klinci su se umorili od skakanja i odmorili od nas. Bio je to savršen dan koji smo završili sa zajedničkim druženjem. Prvo je na red došla klopica.

Burgeri, juhe, grill plate, salate, pizza i mnogo toga za svačiji ukus dostupno je u Westgateu. Naš odabir je pao na Batak, dečki su ludi za ćevapčićima!

Nakon klopanja došao je red da i utrošimo sve te nakupljene kalorije, odlučili smo se za kuglanje. Kuglana Rock’n’Bowl s čak 14 staza za velike i 2 staze za male kuglače bio je odličan izbor za zajedničku obiteljsku rekreaciju. Moram priznati da sam sve bolja u kuglanju 😊.

Bio je to divan obiteljski dan!

Irena je oduševljena, kaže da idu s nama ovaj put. Veselimo se Late Night Shoppingu i druženju naših obitelji.

Vidimo se ovaj vikend u Westgateu!

Late Night Shopping popuste i pogodnosti pronađi na www.westgate.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba