PRIJAVE DO 6. RUJNA: Ured WBAF-a Hrvatska poziva poduzetnike početnike i one s potencijalom rasta na sudjelovanje u Tech Boost predakceleracijskom programu

Poduzetnici koji uspješno savladaju i završe program, sljedeće godine idu na Entrepreneurship Tournament u Sarajevo, gdje mogu osvojiti 10.000 eura

Objavljeno: 25.08.2020. zagorjeinternational

Ured WBAF-a Hrvatska, u okviru Poduzetničkog centra Krapinsko – zagorske županije, u ime fonda EFSE (European Fund for Southest Europe), ponovno poziva poduzetnike početnike i poduzetnike s potencijalom rasta i inovativnim tehnološkim idejama na sudjelovanje u Tech Boost predakceleracijskom programu, čiji je lead partner Startup Wise Guys.

Program će trajati od 14. rujna do 6. studenog 2020., a velik dio aktivnosti planira se online, dok će se dio sadržaja, ovisno o okolnostima vezanim uz pandemiju, održavati u dvorcu Bračak u Zaboku.

Troškovi izvođenja programa, smještaja i prehrane kao i veći dio troškova transfera do mjesta dvorca Bračak su pokriveni, a one koji uspješno savladaju i završe program, vodi se na Entrepreneurship Tournament u organizaciji EFSE fonda sljedeće godine u Sarajevo, s mogućnošću osvajanja nagrade od 10.000 eura. Prethodni turnus Tech Boost programa dao je i ovogodišnjeg pobjednika Podima – tim Farseer. Više informacija i prijave dostupni su na ovom linku , a s pitanjima se možete obratiti i na [email protected]. Prijave su otvorene do 6. rujna. (ab)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba