Počela nova sezona Prve županijske lige KZŽ

Po tri boda u prvom kolu osigurali su Jedinstvo, Inkop, Pregrada i Klanjec

Objavljeno: 24.08.2020. zagorjeinternational

U nedjelju  se odigralo prvo kolo prvenstva Prve županijske nogometne lige. Po tri boda u prvom kolu osigurali su Jedinstvo, Inkop, Pregrada i Klanjec. Jedinstvo je na gostovanju u Dubrovčanu pobijedilo Omladinac sa 6:0. Inkop je na domaćem terenu s 3:1 pobijedio Lobor, a s istim rezultatom Pregrada je također na svojem terenu pobijedila Zagorec VT. 

Klanjec je s 2:1 bio bolji od Rudara u Mihovljanu. U Zlataru, Oštrc i Ivančica odigrali su 1:1, a također neodlučenim rezultatom, 2:2,  je završio susret Oroslavja i Matije Gupca. Utakmica Rudar DZ i Golubovec odgođena je za 2. rujna. Po jedan bod u prvom kolu imaju, od petog do osmog mjesta, Matija Gubec, Oroslavje, Ivančica i Oštrc. Ostali klubovi su trenutno bez bodova. Na tablici, od devetog do 14. mjesta, nalaze se Golubovec, Rudar DZ, Rudar M, Lobor, Zagorec VT i Omladinac. (lb) 

Najnovije po kategorijama

“Dečki mi šalju poruke, ali se tek ohrabre drugi dan, kad više nisam okružena svojim zaštitnički nastrojenim momcima”

ČETIRI MUŠKETIRA I JEDNA HARMONIKAŠICA: Grupa Akord iz Petrovskog, zahvaljujući svojoj članici Lani Hušnjak (17), privlači pažnju gdje god se pojavi, a posebno pozitivne reakcije dobivaju na - momačkim večerima

“Dečki mi šalju poruke, ali se tek ohrabre drugi dan, kad više nisam okružena svojim zaštitnički nastrojenim momcima”

Objavljeno: 18.10.2020. jelenajazbec

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter