ZA LJUBITELJE SPORTA I DOBRE ZABAVE: Sljedeće subote prvi mininogometni turnir na novoizgrađenom igralištu u Radobojskom Strahinju

TRI NA TRI: Najbolja ekipa osvaja 2000 kuna, evo do kad se možete prijaviti

Objavljeno: 23.08.2020. zagorjeinternational

U okružju prirodnih ljepota Strahinjčice, u naselju Radobojsko Strahinje, u subotu, 29. kolovoza, održat će se prvi mininogometni turnir 3×3 na novoizgrađenom igralištu. Svi ljubitelji sporta, dobre zabave i prirode su dobrodošli da svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličaju održavanje turnira. Utakmice se odigravaju u poluvremenima od šest minuta, a svakoj ekipi će biti garantirane minimalno dvije utakmice. Za najbolje ekipe bit će osigurane vrijedne nagrade.

Sukladno tome, pobjedniku turnira će pripasti 2000 kuna, drugoplasiranoj ekipi 1000, a trećeplasiranoj ekipi 500 kuna. Kotizacija za prijavu ekipa iznosi 200 kuna. Prijave na turnir se mogu izvršiti na broj 099 6980 350, a izvlačenje parova će se održati 28. kolovoza u 20 sati u “Caffe baru Steffi” u Radoboju. Sve dodatne aktualnosti i informacije o turniru se mogu pratiti na Facebook stranici putem poveznice (lb) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba