[VIDEO] Prvi glas Zagorja u Svetom Križu Začretju od 27. do 30. kolovoza

TRADICIJA OBVEZUJE, A SITUACIJA NALAŽE: “Ove godine mi dolazimo k vama!”

Objavljeno: 23.08.2020. zagorjeinternational

Festival u Svetom Križu Začretju usprkos svemu i ove će godine biti održan.

– Na žalost, puno toga nije kao prije. Tradicija obvezuje, a situacija nalaže prilagodbe. U promijenjenoj formi i trajanju, festivalski vikend od 27. do 30. kolovoza pomiruje epidemiološke preporuke i tradiciju pjesme i zabave zbog kojih publika posjećuje Sveti Križ Začretje. Ove godine mi dolazimo k vama – poručuju iz Općine Sveti Križ Začretje te dodaju da ih možete pratiti na webu, Facebooku, YouTubeu te Mreži TV i TV Zapad. (ZI)

Prvi glas Zagorja – 2020

Festival u Svetom Križu Začretju usprkos svemu i ove će godine biti održan. Na žalost, puno toga nije kao prije. Tradicija obvezuje, a situacija nalaže prilagodbe. U promijenjenoj formi i trajanju, festivalski vikend od 27. do 30. kolovoza pomiruje epidemiološke preporuke i tradiciju pjesme i zabave zbog kojih publika posjećuje Sveti Križ Začretje. Ove godine mi dolazimo k vama! Pratite nas na webu (Facebook, Youtube) Mreži TV i Televiziji Zapad. Vidimo se!

Objavljuje Festival Prvi glas Zagorja u Srijeda, 19. kolovoza 2020.

Najnovije po kategorijama

“Ovo nije nagrada za mene, već za iskrenu posvećenost književnosti. To je prepoznato i htjela bih da ostane vezano uz ovu knjigu te da nešto ovako lijepo dožive i drugi mladi autori”

Mladoj autorici Eni Katarini Haler (24), svojevrsnom iznenađenju, za njenu prvu knjigu "Nadohvat", dodijeljena Nagrada Gjalski

“Ovo nije nagrada za mene, već za iskrenu posvećenost književnosti. To je prepoznato i htjela bih da ostane vezano uz ovu knjigu te da nešto ovako lijepo dožive i drugi mladi autori”

Objavljeno: 25.10.2020. alenbrodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter