MJERA NA SNAGU STUPA U PETAK

SLOVENIJA NAM UVODI KARANTENU: “U Hrvatskoj je počeo novi mnogo jači val epidemije, stanje je dramatično”

Objavljeno: 19.08.2020. zagorjeinternational

Jelko Kacin, glasnogovornik slovenske vlade za Covid-19 rekao je da će vlada u četvrtak uvesti obvezujuću karantenu za svoje državljane nakon povratka iz Hrvatske. Kazao je da se karantena uvodi od petka. Dodao je kako je u Hrvatskoj, s obzirom na današnji opet rekordni broj novih zaraza “dramatično” i da je “sve manje manevarskog prostora”.

– Čini se da broj novozaraženih u svim hrvatskim županijama raste i da stoje naše ocjene da je u Hrvatskoj prije nekoliko dana počeo novi mnogo jači val epidemije – rekao je Kacin za Slovensku televiziju.

Dodao je da će se Slovencima koji su u Hrvatskoj dati dosta vremena da se vrate kući i izbjegnu karantenu, ali i da se izbjegnu zastoji i gužve na granici, no da više od toga ne može precizirati.

U Sloveniji je u zadnja 24 sata zabilježeno 37 novih zaraza koronavirusom, a slovenska vlada tvrdi da je od toga trećina uvezenih slučajeva i to najviše iz Hrvatske.

Najnovije po kategorijama

“Dečki mi šalju poruke, ali se tek ohrabre drugi dan, kad više nisam okružena svojim zaštitnički nastrojenim momcima”

ČETIRI MUŠKETIRA I JEDNA HARMONIKAŠICA: Grupa Akord iz Petrovskog, zahvaljujući svojoj članici Lani Hušnjak (17), privlači pažnju gdje god se pojavi, a posebno pozitivne reakcije dobivaju na - momačkim večerima

“Dečki mi šalju poruke, ali se tek ohrabre drugi dan, kad više nisam okružena svojim zaštitnički nastrojenim momcima”

Objavljeno: 18.10.2020. jelenajazbec

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter