Na jezerima u Škarićevu završeno posljednje kolo Športsko - ribolovnog saveza KZŽ u ribolovu na plovak za mladež

POBJEDNICI LIGE: Najbolji juniori Jurica Belina (ŠRD Jezera) i Petra Berković (ŠRD Pastrva), a kadeti Matija Halužan (ŠRD Jezera) i Lucija Tuđa (ŠRD Klen)

Objavljeno: 19.08.2020. zagorjeinternational

U nedjelju je organizaciji Športsko ribolovnog saveza KZŽ i ŠRD “Krapina” iz Krapine na jezerima u Škarićevu održano zadnje kolo Športsko ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske Županije za 2020. godinu u lovu ribe udicom na plovak za mladež u kategorijama kadetkinja, kadeta, juniorki i juniora.

Nedjeljno natjecanje

U kategoriji juniorki, pobijedila je Petra Berković iz ŠRD “Pastrva” Donja Stubica, s ulovom od 5330 grama, ispred drugoplasirane Lucije Mišar s ulovom od 945 grama, iz ŠRK “Klen”, Oroslavje i trećeplasirane Erike Mišar iz ŠRK “Klen” Oroslavje s ulovom od  795 grama.

Matija Halužan iz ŠRD “Jezera” Bedekovčina pobijedio je u kategoriji kadeta s ulovom od 1920 grama, drugi je bio David Čavec s ulovom od 545 grama, a trećeplasirani Dario Kriste obojica iz ŠRD “Šaran” Budinščina s ulovom od 260 grama. U kategoriji kadetkinja pobijedila je Martina Halužan iz ŠRD “Jezera” Bedekovčina, dok je u kategoriji juniora pobjedu odnio Jurica Belina također iz ŠRD “Jezera” Bedekovčina.

Ukupni rezultat

Rezultati nakon održanih svih ovogodišnjih kola lige ŠRS KZŽ za 2020 godinu u lovu ribe udicom na plovak su:

U kategoriji juniorki, ukupna pobjednica lige ŠRS KZŽ za 2020 godinu Petra Berković iz “Pastrve” Donja Stubica, drugo mjesto pripalo je Luciji Jagečić a treće Erika Misar iz “Klena” Oroslavje. Kod juniora najbolji je u ukupnom plasmanu za 2020 godinu Jurica Belina iz ŠRD “Jezera” Bedekovčina, drugi je Oliver Gredičak iz “Klena” Oroslavje, a Marko Žuraj iz “Pastrve” Donja Stubica treći.

Ukupna pobjednica lige ŠRS KZŽ za 2020. godinu kod kadetkinja je Lucija Tuđa iz “Klena” Oroslavje, drugoplasirana je Martina Halužan iz “Jezera” Bedekovčina, dok je treće mjesto pripalo Valentini Jagečić iz “Klena” Oroslavje. Kod kadeta, najbolje plasirani je Matija Halužan iz “Jezera”, Bedekovčina, drugi je David Čavec iz “Šarana” iz Budinščine, a treće mjesto osvojio je klupski kolega Dario Kriste. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba