DETALJI STRAVIČNE PROMETNE NESREĆE

TRAGEDIJA KRAJ MASLENICE: Poginule sestre od 9 i 5 godina, njihov otac i treća djevojčica teško ozlijeđeni

Objavljeno: 18.08.2020. zagorjeinternational

Dvije sestre u dobi od 9 i 5 godina su poginule, a njihov otac i još jedna djevojčica teško su ozlijeđeni u prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 18.30 sati na državnoj cesti D-54 između Maslenice i Zatona Obrovačkog. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad vozačem (66) Fiata zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Prema rezultatima očevida nesreća se dogodila kada vozač Fiata zagrebačkih registracija krećući se iz smjera Obrovca u smjeru Sv. Roka, dolaskom do križanja s cestom D-54 nije propustio vozila s prednošću prolaska. Sudario se s Audijem zadarskih registracija koji se kretao iz smjera Maslenice u smjeru Zatona Obrovački, a kojim je upravljao muškarac (49).

Od siline udarca Audi se prevrnuo na krov i udario u betonsko postolje rampe. U njemu su bili otac i tri djevojčice iz Gračaca koji su se vraćali s kupanja. Dvoje djece u dobi od 5 i 9 godina poginuli su na mjestu nesreće dok su otac i još jedno dijete vozilima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Zadar. Teško su ozlijeđeni. U drugom vozilu zagrebačkih registracija bili su vozač i suvozačica koji nisu ozlijeđeni.

– Otac i djevojčica koji su sudjelovali u teškoj prometnoj nesreći prebačeni su u našu bolnicu i nisu životno ugroženi. Oboje su zadobili teške tjelesne ozljede, ali su za sada stabilno – rekao je zamjenik ravnatelja OB Zadar dr. Edi Karuc za Zadarski.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba