UGRAĐENO MU NEKOLIKO PREMOSNICA: Podvrgnut je rutinskoj operaciji, no stvari su se zakomplicirale

Kićo Slabinac je u induciranoj komi, bori se za život

Objavljeno: 14.08.2020. zagorjeinternational

Glazbenik i bivši saborski zastupnik Krunoslav Kićo Slabinac nalazi se u induciranoj komi i život mu je ugrožen, izvještava RTL televizija.

Slabinac je podvrgnut rutinskoj operaciji, međutim stvari su se zakomplicirale. Nakon prve, uslijedile su još dvije operacije. Ugrađeno mu je nekoliko premosnica pa je posljednjih nekoliko dana u intenzivnoj jedinici KBC-a Zagreb. Previše da bi to organizam podnosio u svjesnom stanju. Zato je stavljen u induciranu komu.

– Svi smo očekivali za par dana da će izaći i da će biti sve dobro, a onda sam doznao od svojih prijatelja, od Ivana, njegovog sina, da se situacija ne odvija onako kako bi trebala. Danas sam doznao da je na respiratoru. Sad zašto, što, ja to ne znam. Ja mu šaljem svaki dan poruke, ali vidim da on to ne otvara – rekao je u suzama za RTL Duško Lokin, njegov menadžer za inozemstvo i dugogodišnji prijatelj.

Krunoslav Kićo Slabinac nedavno je proslavio 50 godina solo karijere. Pjevao je sve,  od rocka do bećarca. Za njega kažu da je najveći showman svoje generacije, a njegovi prijatelji nadaju se da će baš zbog svog vedrog i optimističnog duha pobijediti bolest.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba