Kardiokirurg koji je operirao Slabinca demantira natpise i kaže kako pjevač nije životno ugrožen:

“Kićo nije stavljen ni u kakvu komu, već je sediran lijekovima i stavljen na respirator, da se odmori i da njegova prsna kost zacijeli”

Objavljeno: 14.08.2020. zagorjeinternational

Kići Slabincu su prije dva i pol tjedna ugrađene tri srčane premosnice na KBC-u Zagreb, a sada je na respiratoru jer ima problema s cijeljenjem prsne kosti nakon operativnog zahvata.
Kako 24 sata doznaje od kardiokirurga prof.dr. Hrvoja Gašparovića, koji je operirao Kiću, pjevač je imao vrlo ozbiljnu koronarnu bolest koja mu je zahvatila sve krvne žile, i prognoze su mu bile jako loše. Zbog toga su mu ugrađene tri premosnice i Kićino srce je, kaže dr. Gašparović, sada potpuno u redu. No postoji drugi problem, a to je prekomjeran broj kilograma.
–   Kićo Slabinac nije stavljen ni u kakvu komu, kako kažu neke neprovjerene informacije, već je sediran lijekovima i stavljen na respirator, da se odmori i da njegova prsna kost zacijeli. Cilj je da se ispod prednje stijenke prsišta, dok je na respiratoru, formira takozvana fibrozna ploča i da se nakon toga i prsna kost oporavi. Dakle, Kićo je pod lijekovima i pod monitoringom na jedinici intenzivnog liječenja. Nije životno ugrožen – kaže dr. Gašparović, dodajući da bi Kićo, s obzirom na dobro stanje srca, već bio doma da nije ovih dodatnih problema.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba