DIO PROGRAMA ODVIJAT ĆE SE U DVORCU BRAČAK: Poziv hrvatskim poduzetnicima i projektnim timovima

“TECH BOOST”: Prijavite se za online edukaciju o razvoju poslovanja, investicijama i prodaji, koja završava intenzivnim jednotjednim kampom

Objavljeno: 09.08.2020. zagorjeinternational

Poduzetnički centar Krapinsko – zagorske županije, zajedno s nositeljem programa, fondom EFSE (European Fund for Southeast Europe) i jednim od najjačih svjetskih akceleratora “Startup Wise Guys” iz Estonije kao partnerom, ponovno otvara natječaj za poduzetnike i projektne timove za sudjelovanje u “Tech Boost” programu.

Osam tjedana

Program traje osam tjedana, od 14. rujna do 6. studenoga, i obuhvaća online edukacije o razvoju poslovanja, investicijama, prodaji, uspješnom pitchingu i raznim drugim poduzetničkim temama važnima za održivi razvoj i rast, zatim online i onsite mentorstvo te završava intenzivnim jednotjednim kampom. Velik dio aktivnosti planira se online, a dio sadržaja, ovisno o okolnostima vezanima uz pandemiju koronavirusa, održavat će se u Dvorcu Bračak.
Program će poduzetnicima omogućiti razvoj inovativnih poduzetničkih ideja te pripremu za skaliranje i za susret s investitorima rizičnog kapitala. Svi sudionici programa mogu se uključiti u Entrepreneurship Tournament u Sarajevu 2020., koji organizira EFSE kao nositelj ovog programa.

Pokriveni troškovi

Troškovi cjelokupnog sadržaja programa, smještaja i prehrane u potpunosti su pokriveni, kao i veći dio troškova transporta do Dvorca Bračak, u kojem će se odvijati dio programa. Prijaviti se mogu svi poduzetnici i projektni timovi s inovativnim tehnologijama ili mogućnošću širenja na inozemna tržišta s područja Republike Hrvatske.
Za više informacija, posjetite stranice Poduzetničkog centra KZŽ, a na njihovim stranicama se isto tako možete i prijaviti na natječaj.
U evaluaciji sudionika sudjeluju predstavnik Poduzetničkog centra, Zagorske razvojne agencije, visoka povjerenica World Business Angels Investment Foruma Hrvatska, estonskog akceleratora Startup Wise Guys i član mreže mentora. Svi sudionici bit će obaviješteni o ishodu prijave. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter