S prvim danom rujna

Na snagu stupa novi cjenik odvoza komunalnog otpada u općini Krapinske Toplice

Objavljeno: 07.08.2020. zagorjeinternational

Temeljem Odluke Općinskog vijeća Krapinskih Toplica od 19. lipnja, javnu uslugu prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada i usluge povezane s tom javnom uslugom i dalje će obavljati trgovačko društvo Eko Flor PLUS d.o.o., no na snagu stupa novi cjenik odvoza komunalnog otpada.

Cijene usluga

Cijena obavezne minimalne javne usluge za korisnike u vlastitim domaćinstvu za spremnik od 80 litara iznosi 133 kune s PDV-om, za spremnik od 120 litara 139 kuna, dok će za spremnik od 240 litara morati izdvojiti 162 kune. Što se tiče gospodarskih objekata, oni će za spremnik od 80 litara izdvojiti 139 kuna s PDV-om, za spremnik od 120 litara 154 kune, za spremnik od 240 litara će morati izdvojiti 175 kuna, a za onaj od 1100 litara 357 kuna. Cijene za ostale korisnike, uključujući fizičke osobe i obrte, pogledajte ovdje.

Broj odvoza

Novi cjenik komunalne usluge primjenjivat će se od 1. rujna, a cijena usluge ovisit će o broju odvoza, odnosno, pražnjenja spremnika u mjesecu, o zapremnini spremnika te o tome kompostira li korisnik usluge biootpad u vlastitom domaćinstvu ili ne. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba