E, to je bilo vjenčanje za pamćenje!

PO MLADU STIGAO U ZET-ovom AUTOBUSU: “Od crkve do sale bilo je veselo, čitavim putem svirali su muzikaši”

Objavljeno: 06.08.2020. zagorjeinternational

– Hobi mi je javni prijevoz i znao sam da se može iznajmiti autobus. Tražio sam da to bude autobus marke Man jer preferiram tu marku – otkrio je za portal Metropolitan.hr Hrvoje Jozić (28) iz Jelkovca, koji je došao na ideju da se na vjenčanje s voljenom Lucom (30) u subotu, 1. kolovoza, odveze u autobusu ZET-a.

Autobus su prije vjenčanja ukrasile dvije prijateljice, pa su se on i vozač iz Jelkovca sami zaputili po mladu u Kraljevec, dok ih je ostatak svatova pratio u automobilima. Od mlade su do crkve otišli u kočiji jer je to bila njezina želja, a nakon vjenčanja na proslavu u Belovar svatovi su se odvezli autobusom. Mladenci su u šali prstenjima platili kartu.

– Do mlade su svi išli automobilima. To je bilo iznenađenje, ali iz crkve do svečane sale svi su htjeli ići autobusom. Na kraju su bile rošade, dogovorili su se da u svakom automobilu bude vozač koji će vozilo prebaciti do sale, a ostali su išli autobusom. U autobusu je bilo veselo, čitavim putem su svirali muzikaši – opisuje Hrvoje.

Dodaje kako je vozač u početku bio služben, naročito kada je autobus trebao okrenuti kraj njegove kuće koja je slijepa ulica, ali se na kraju i on opustio. (Ante Ferara)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba