Ovog vikenda u Velikom Trgovišću se održava međunarodno natjecanje u gađanju samostrelom FIELD

PODRŽITE NAŠE: Na svom terenu nastupit će brat i sestra Oborovečki – prvak i viceprvakinja svijeta

Objavljeno: 05.08.2020. JJ

Pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije, u Velikom Trgovišću će se od 7. do 9. kolovoza održati međunarodno natjecanje u gađanju samostrelom FIELD – 25. Croatia Cup. Na natjecanju će nastupiti ponajbolji hrvatski reprezentativci, a osim domaćih natjecatelja, očekuju se i predstavnici Češke, Mađarske i Slovenije. Od hrvatskih strijelaca, na natjecanju će nastupiti aktualna svjetska i europska prvakinja Valentina Pereglin, svjetski viceprvaci Domagoj Pereglin i Mihaela Oborovečki, juniorski svjetski i europski prvak Martin Oborovečki, te ostali osvajači ekipnih svjetskih i europskih medalja.
Prvog dana natjecanja, u subotu, gađa se tradicionalni meč na tri distance (65, 50 i 35 metara), dok se u nedjelju održavaju međusobni mečevi strijelaca u disciplini Match-Play. Usprkos nešto manjem broju natjecatelja zbog pandemije COVID-a 19, organizatori očekuju zanimljive mečeve i dobru zabavu.
Ulaz za posjetitelj je slobodan, uz obavezno pridržavanje mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezano uz sprječavanje zaraze COVID-om 19.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba