Iz policijske bilježnice

Tijekom vikenda šest prometnih nesreća i dva požara

Objavljeno: 03.08.2020. JJ

Prošlog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirana su četiri kaznena djela, šest prometnih nesreća i jedan prekršaj. Evidentirana su dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo utaje i jedno kazneno djelo krivotvorenja isprave.
Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom, a dogodile su se u Tisanić Jarku i Ravnicama Desinićkim, uslijed neprilagođene brzine, zatim dvije u Krapini, uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika i nepropisne vožnje unatrag te u Mihanović Dolu zbog nepropisnog pretjecanja. Uslijed neprilagođene brzine došlo je do prometne nesreće u Doliću, u kojoj su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.
Zabilježen je i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira te požar na obiteljskoj kući u Velikoj Petrovagorskoj, do kojeg je došlo uslijed udara groma, kao i jedan požar bez štete na otvorenom prostoru, odnosno, požar suhe trave i niskog raslinja na zapuštenoj poljoprivrednoj površini u Juranšćini, na području grada Zlatara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba