U četvrtak je pokopan vatrogasac DVD-a Kustošija koji je preminuo tijekom intervencije u Zagrebu

POSLJEDNJE ZBOGOM: Zagorski vatrogasci sirenama se oprostili od svog kolege Davora Kovačića

Objavljeno: 31.07.2020. JJ

U četvrtak u 14 sati diljem Hrvatske upalile su se vatrogasne sirene u čast preminulog vatrogasca Davora Kovačića. Radi se o članu zagrebačkog DVD-a Kustošija koji je preminuo u noći s petka na subote, prilikom vatrogasne intervencije zbog olujnog nevremena i poplave koja je pogodila glavni grad.
Vatrogasne su se sirene oglasile na 60 sekundi, točno u vrijeme kada je bio Kovačićev posljednji ispraćaj. Počast su mu odali i pripadnici zagorskih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Upaljenim sirenama na našim vozilima u 14, 00 sati odali smo počast preminulom kolegi iz prijateljskog DVD Kustošija Davoru Kovačić. Kolega i prijatelju počivao u miru Božjem i neka ti je laka Hrvatska gruda. Vatrogasci Bedekovčina.

Objavljuje DVD Bedekovčina u Četvrtak, 30. srpnja 2020.
Posljednji pozdrav Davor Kovačić iz DVD Kustošija..

"Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim djelima i riječima, a najviše po dobroti srca.”Posljednji pozdrav kolegi Davoru Kovačiću.

Objavljuje DVD Petrovsko u Četvrtak, 30. srpnja 2020.
Darko Kovačić R.I.P.

Operativni vatrogasci i mladež DVDa Đurmanec odala počast tragično preminul vatrogascu Darku Kovačiću iz DVDa Kustošije paljenjem sirena na vatrogasnim vozilima točno u 14:00 sati. Iskrena sućut obitelji i prijateljima, a kolegi Darku neka je vječna slava i hvala! Počivaj u miru božjem!

Objavljuje DVD Đurmanec u Četvrtak, 30. srpnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba