"Radobojska ljetna događanja"

Mališani u “Zelenoj učionici” učili o biljkama i životinjama, a zatim sudjelovali na kreativnoj radionici “Mrljek i Prljek”

Objavljeno: 27.07.2020. zagorjeinternational

U sklopu “Radobojskih ljetnih događanja”, u petak je održan dječji program namijenjen najmlađima. Događanja su se odvijala na otvorenom, u tradicijskom travnjačkom voćnjaku, “Radobojskom trnacu”, gdje su se prvo djeca, polaznici Dječjeg vrtića “Škrinjica” pod vodstvom Dijane Hršak, ravnateljice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko – zagorske županije, upoznala sa šest različitih eksponata didaktičkih elemenata koji čine “Zelenu učionicu” namijenjenu održavanju škole u prirodi za djecu.
Nakon upoznavanja sa zanimljivim sadržajem i aktivnog sudjelovanja u stjecanju znanja o biljkama i životinjama koje nastanjuju prostor Radoboja, djecu su sudjelovala u kreativnoj radionice “Mrljek i Prljek” autorice i spisateljice Jelene Pervan. Uz smijeh, zabavu i crtanje rođendanskih poklona za zločeste bakterije, Mrljeka i Prljeka, djeca su ponovila pravila o važnosti provođenja higijenskih navika. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba