KULTNA EMISIJA ODLAZI U POVIJEST? Voditelj zabavnog serijala "Lijepom našom" Branko Uvodić mailom obaviješten da mu se ne produljuje ugovor

“Ne smijem to doma reći babi jer joj je to omiljena emisija i nijednu nije propustila”

Objavljeno: 26.07.2020. zagorjeinternational

Nakon 46 godina radnog staža na Hrvatskoj radioteleviziji, voditelj kultnog zabavnog serijala “Lijepom našom” Branko Uvodić (66) obaviješten je da mu se ne produljuje ugovor – i to e-mailom.

– Kad sam pročitao taj mail, osjetio sam se kao kriminalac kojega se pošto-poto trebalo riješiti – kazao je Uvodić za 24 sata.
Pojasnio je i kako su se ranije dogovorili da se ugovor o radu produljuje svaka tri mjeseca, pa ga je ovakav mail neugodno iznenadio, posebno zbog činjenice da mu ta vijest nije bila priopćena osobno.
Iz HRT-a su poručili kako zbog koronavirusa nisu sigurni da će se moći ostvariti svi uvjeti za nastavak snimanja emisije, no, ukoliko se uvjeti steknu, svakako će razmotriti ponovni Uvodićev angažman.
Voditelj kaže kako ga boli što se zaustavlja serijal koji se emitira 26 godina i koji je bio omiljen u narodu. Ističe kako mu se javio jedan gledatelj i reko da to ne smije “doma babi reći jer je to njezina omiljena emisija i nijednu nije propustila”.
Uvodić kaže kako se nada da će se mjesta za “Lijepom našom” naći na nekoj drugoj televiziji, ako ne na javnom servisu, jer, ističe, kad bi dolazili u nekad mjesta, za ljude koji ondje žive to je znao biti događaj desetljeća.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba