Nacionalna udruga ugostitelja uoči nadolazećeg vikenda apelira na organizatore i sudionike većih okupljanja

“Imamo jasne pokazatelje da aktualne mjere daju dobre rezultate i zato je ključno da ih se pridržavamo”

Objavljeno: 23.07.2020. JJ

Nacionalna udruga ugostitelja uoči nadolazećeg vikenda te održavanja većih okupljanja na otvorenom i u noćnim klubovima, obiteljskih događaja te svadbenih svečanosti, uputila je svim organizatorima i sudionicima takvih događaja apel i poziv na pridržavanje svih mjera i preporuka koje su propisane od strane epidemioloških službi i Stožera civilne zaštite.

– Organizatori svih tipova događaja ulažu velike napore i sredstva kako bi osigurali uvjete za neometano održavanje slavlja i svečanosti, kao i rada klubova te ugostiteljskih objekata. Sa sigurnošću mogu tvrditi kako se takvi događaji mogu provoditi pridržavajući se svih propisanih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite. Imamo jasne pokazatelje kako aktualne mjere nadležnih tijela daju dobre rezultate i zbog toga je ključno da se istih pridržavamo – ističe Marin Medak, predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja.
Uz propisane mjere, članovi Nacionalne udruge ugostitelja i samostalno su definirali niz dodatnih mjera koje provode u svakodnevnom poslovanju, a sve u cilju zaštite zdravlja svih gostiju i zaposlenika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba