Kamp vatrogasne mladeži u Istri primio već drugu smjenu zagorskih vatrogasnih nada

VATROGASNE NADE NA MORU: Mladež DVD-a Tugonica – Podgrađe vratila se iz Fažane, put Istre otišla mladež DVD-a Bedekovčina

Objavljeno: 21.07.2020. zagorjeinternational

Iz fažanskog Kampa vatrogasne mladeži u ponedjeljak su se vratile muške i ženske ekipe mladeži DVD-a Tugonica – Podgrađe, a sudjelovali su u prvoj smjeni ovogodišnjeg kampa. 

Naime, Vatrogasna zajednica Krapinsko – zagorske županije ima osiguran prostor u Fažani za vatrogasni kamp namijenjen mladeži, a iako je jedno vrijeme zbog situacije s koronavirusom boravak mladih vatrogaskinja i vatrogasaca bio upitan, u dogovoru sa Županijskim stožerom Civilne zaštite Istarske županije, 13. je srpnja kamp počeo s radom. Spomenute muške i ženske ekipe mladeži DVD-a Tugonica – Podgrađe lani su izborile nastup na državnom natjecanju te istinski zaslužile boravak u Fažani, piše RMB.
S njima je bio njihov mentor Jurica Skuliber, a zapovjednik kampa u 1. smjeni bio je Željko Odak, predsjednik Odbora za vatrogasnu mladež VZKZŽ, ujedno i predsjednik VZO Bedekovčina i DVD Bedekovčina. Nakon mladeži DVD-a Tugonica – Podgrađe, u drugu smjenu kampa u Fažani stigla je mladež DVD-a Bedekovčina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba