Dođite na četvrtu "Zelinsku šatorijadu"!

Ponesite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, roštiljajte, družite se i zabavljate tijekom cijelog vikenda

Objavljeno: 19.07.2020. JJ

Nakon što pospremite svoje ležaljke s plaže, dođite u park zelinskog ŠRC-a od 21. do 23. kolovoza, postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite, jer na rasporedu je četvrta “Zelinska šatorijada”. U sklopu manifestacije organizirat će se odbojka na pijesku, graničar i druge zabavne igre, a za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak – gljivarski kotlić te izlet u šumu na branje gljiva sa stručnim vodičima.

Vreća za spavanje

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru bit će pripremljena vatrica za roštilj, pa ne zaboravite uzeti meso, povrće i začine.
Od opreme, treba vam šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća… Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati, šale se organizatori.

Ograničen broj

Broj šatorskih mjesta je ograničen i podložan promjenama sukladno rezultatima situacijske analize i kontinuirane epidemiološke procjene stanja od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Prijave se zaprimaju do srijede 19. kolovoza, ali požurite jer se lista brzo popunjava. Postavljanje šatora počinje u petak 21. kolovoza, u 15 sati. Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru, Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline, na e-mail [email protected] ili na broj telefona 01/2061 – 808.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba