LIJEPA VIJEST: Nakon jučerašnjeg apela, akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Zlatar Bistrici odazvalo se čak 145 darivatelja

“Pokazali smo veliko srce, pokazali smo jedinstvo sredine i pokazali smo kakvi smo mi Zagorci – LJUDI”

Objavljeno: 16.07.2020. JJ

– Hvala vam svima na pruženoj ruci pomoći, sakupili smo ukupno 309 bočica krvi. Posebno hvala svim članovima koji su se jučer složno uključili u animaciju i lobiranje i kad smo svi zajedno gorjeli u želji da uspijemo sakupiti dovoljnu količinu doza krvi, nakon jutarnjeg poziva iz Zavoda za transfuziju. Pokazali smo veliko srce, pokazali smo jedinstvo sredine i pokazali smo kakvi smo mi Zagorci – LJUDI. Spremni na odricanje, na pomoć, otvorili smo svoja vrata i pružili lijek, zahvaljujući vama svima, jučer se odazvalo 145 darivatelja krvi – kažu iz Gradskog društva Crvenog križa Zlatar, iz kojeg su se u srijedu ujutro obratili građanima da se u što većem broju odazovu posljednjoj akciji ciklusa darivanja krvi koja je održana u Zlatar Bistrici, s obzirom na to da su zalihe krvi iscrpljene, a u akcijama provedenima prethodno u Zlataru i Konjščini, prikupljeno je svega 187 doza.
U ovom ciklusu dobrovoljnog darivanja krvi, koji je održan u srednjim školama u Zlataru i Konjščini te u Osnovnoj školi Zlatar Bistrica, po prvi su puta krv darovali Ivica Jurinec iz Bedekovčine, Paulina Zubić iz Svetog Križa Začretja, Karlo Drempetić iz Bedekovčine, Sabina Mešnjak iz Konjščine, Filip Filipović iz Zlatar Bistrice, Patrik Grbavac iz Marije Bistrice, Patrik Kurešić iz Zlatar Bistrice, Patrik Petric iz Zlatara i Kristijan Škof iz Zlatara, a po stoti je puta krv darovao Velimir Benković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba