Svečana dodjela svjedodžbi maturantima zabočke Gimnazije Antuna Gustava Matoša

NAGRAĐENA SUPERODLIKAŠICA ANA MRKOVIĆ: Hvala ravnateljici koja je bila na našoj strani, profesorima i razrednici koja je bila uvijek tu za nas

Objavljeno: 15.07.2020. zagorjeinternational

U zabočkoj Gimnaziji Antuna Gustava Matoša u utorak je održana svečana dodjela svjedodžbi maturanticama i maturantima. Posebnu nagradu Krapinsko – zagorske županije za super odlikaše primila je Ana Mrković, maturantica opće gimnazije, koja je sve četiri godine svog srednjoškolskog obrazovanja prošla imala prosjek 5,0.

– Zahvalila bih ravnateljici što je uvijek bila na našoj strani, profesorima koji su nam pomagali te razrednici koja je bila uvijek tu za nas – rekla je ova superodlikašica, koja planira upisati Medicinski fakultet u Zagrebu.
Nagradu joj je uručio zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek.

– Učenici svih naših devet srednjih škola bilježe odlične rezultate, pa tako ove godine imamo osam učenika koji su sve četiri godine prošli s 5,0 i to je velika stvar. Upravo zato je Krapinsko – zagorska županija odlučila posebno nagraditi te učenike, kako bismo im iskazali poštovanje za njihov trud i dali poticaj drugim učenicima da se trude i uče. Bez obrazovanja nema budućnosti ni razvoja gospodarstva – rekao je zamjenik župana Ferek – Jambrek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba