PRIZOR IZ BEDEKOVČINE: U autopraonici se više ne peru samo automobili, već i kućni ljubimci

“Malo su ga zeprali jer se očito valjal po grabi i sad se pola Zagorja diglo na zadnje noge da se čudi”

Objavljeno: 15.07.2020. zagorjeinternational

“Ova korona zbilja utječe na ljude. Više se ne peru samo auti u praoni, nego i kućni ljubimci”, stoji na Facebook stranici Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija, uz fotografiju muškarca i žene koji peru svog ljubimca – “minivašem”. U opisu stoji i kako je fotografija snimljena u Bedekovčini.
Objava je naišla na mnoge reakcije korisnika Facebook, a dosta njih je bilo negativno. “Za takve stvari je nekad postojao potok! Teških li vremena i teških umova u ovoj 2020. godini!”, “Miniwash-om pere pesa?! Dajte uzmite mu životinju, molim vas”, “Ludi do bola… Pa to boli”, “Pa dali su normalni treba njih skinut do gola i peri pa da vidiš koji osjećaj”, “Ljudska glupost nema granica!”, neki su od komentara.
Bilo je i onih rijetkih koji se nisu čudili ovakvom prizoru, pa tako u jednom komentaru stoji: “Pa kaj vi betežniki stvarno mislite da je pištolj bil stisnut do kraja i da ga je striček pral s punim mlazom? Pes bi zgrizel i nju i njega i zbrisal glavom bez obzira, ne bi ga ni trojica zadržala. Malo su ga zeprali jer se očito valjal po grabi i sad se pola Zagorja diglo na zadnje noge da se čudi, pljuje i komentira. Sve tastatura znalci i mudrijaši”, dok drugi kaže: “Kao vlasnica dva ‘maalaa peseka’ – ne perem ih u autopraoni ni “minivašom”… Al tu je očito da je mješanac zgibal u prvu grabu! Takva je pasmina. A malo ga splahnuti (ne stisnes “pistlu” do kraja), ne vidim problem…. AKO NISU STAVILI NA VOSAK OPCIJU”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba