TRAŽE SE KUHARI, ČISTAČI, ODGOJITELJI, MESARI, PRODAVAČI...

TRAŽITE POSAO? Donosimo TOP 10 prilika s tržišta rada KZŽ

Objavljeno: 13.07.2020. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Marko, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava kuhara (m/ž) u mjestu Kozjak Začretski. Rok prijave je 31.7. Potrebno je više izvršitelja za rad u Kleti Kozjak. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu ovdje.

Posejdon – Marija Bistrica zapošljava čistača (m/ž) u Mariji Bistrici. Rok prijave je 20.7. Nudi se plaća 4.000 kuna. Više na linku.

Dječji vrtić Naša radost u Pregradi traži odgojitelja predškolske djece (m/ž). Rok prijave je 15.7. Potrebna je visoka stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

Ohm LAB d.o.o. zapošljava servisera laboratorijske opreme (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 31.7. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i srednja stručna sprema. Provjerite više na linku.

Mi Bo Gorup d.o.o. traži kuhara – pizza majstora (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 7.8. Potrebno je minimalno radno iskustvo od tri mjeseca. Provjerite uvjete ovdje.

O5 obrt traži poslužitelja pića i toplih napitaka (m/ž) u mjestu Veliko Trgovišće. Prijave su otvorene do 31.7. Poslodavac nudi smještaj i plaću do 6.000 kuna neto. Kako aplicirati, provjerite ovdje.

Pludux Art traži strojara – vozača (m/ž) u Konjščini, a rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B i C kategorija. Provjerite detalje na linku.

Chemo – Zaboky zapošljava pekara (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 31.7. Potrebno je radno iskustvo od minimalno pola godine i završena osnovna škola. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

Mesna industrija braća Pivac traži prodavača – mesara (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 6.8. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu ovdje.

Udruga Sveta Ana traži edukacijskog rehabilitatora (m/ž). Mjesto rada je Lobor, a rok prijave 14.7. Potrebno je zvanje edukacijskog rehabilitatora. Provjerite uvjete i kako aplicirati ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba