RENE BITORAJAC O PORAZU DINAMA PROTIV HAJDUKA

“Dva trenera, 3 pobjede u 8 utakmica. Tak znam i ja, zovite mene, ionako sam na pauzi”

Objavljeno: 13.07.2020. zagorjeinternational

Glumac Rene Bitorajac na društvenim mrežama se ponudio da trenira Dinamo jer tako kako to radi Mamić, tvrdi da može i on. Naime, Dinamo je u nedjelju u Maksimiru poražen od Hajduka rezultatom 2:3. Dinamov poraz uzrokovao je kritike navijača prema Zoranu Mamiću, koji se na klupu Dinama vratio nakon što je otkaz dobio Igor Jovićević.

– Nekad stvarno misliš da klub radi protiv kluba. Otjeraš onog koji ima rezultate, dovedeš pa izgubiš sjajnog trenera juniora, na kraju postaviš sebe i izgubiš doma od Hajduka. 2 trenera, 3 pobjede u 8 utakmica. Tak znam i ja, zovite mene, ionako sam na pauzi… Pjesma je nekorektna i ne odnosi se na aktualnu situaciju, ali tribine su ljute – napisao je Bitorajac.

Nekad stvarno misliš da klub radi protiv kluba. Otjeraš onog koji ima rezultate, dovedeš pa izgubiš sjajnog trenera juniora, na kraju postaviš sebe i izgubiš doma od Hajduka. 2 trenera 3 pobjede u 8 utakmica. Tak znam i ja, zovite mene, ionako sam na pauzi…😂Pjesma je nekorektna i ne odnosi se na aktualnu situaciju ali tribine su ljute. #lošapolitika #kotukoga #svasrećagotovo #zg80 #film #tribine #dinamozagreb #pakajsitilud

Objavljuje Rene Bitorajac u Nedjelja, 12. srpnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba