Na velikom broju lokacija, uz maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, uređaja i opreme

OPREZ: Ovog vikenda policijska akcija usmjerena na nadzor vožnje pod utjecajem alkohola i/ili opojnih droga

Objavljeno: 09.07.2020. JJ

U noći s petka na subotu, od 22 do 4 sata, na području cijele Policijske uprave krapinsko – zagorske, provodit će se akcija usmjerena na nadzor vožnje pod utjecajem alkohola i/ili opojnih droga.
Policijski službenici uključeni u provođenje akcije posebnu pozornost će posvetiti mladim vozačima i recidivistima, a osim upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga, sankcionirat će i sva ostala kršenja prometnih propisa.
Nadzor prometa odvijat će se na velikom broju lokacija, a u poduzimanje aktivnosti bit će uključen maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru prometa. Navedena akcija se provodi kako bi se smanjilo stradavanje sudionika u prometu i broj prometnih nesreća, posebice nesreća s najtežim posljedicama koje su prouzročili vozači pod utjecajem alkohola te povećala razina sigurnosti prometa na cestama.

– Prevelikim pouzdavanjem u svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila, tragedija se može desiti u trenu i obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život – poručuju iz PU krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba