U Tugonici održano natjecanje u lovu ribe udicom na plovak za mladež

MLADE SNAGE: Pobjednici županijskog Kupa Petra Berković, Valentina Jagečić, Dario Kriste i Jurica Belina

Objavljeno: 08.07.2020. zagorjeinternational

U organizaciji Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije i Športsko – ribolovnog društva “Šaran” Marija Bistrica, na jezerima u Tugonici je u nedjelju održano natjecanje KUP – Prvenstvo Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije za 2020. godinu u lovu ribe udicom na plovak za mladež u kategorijama kadetkinja, kadeta, juniorki i juniora.
U kategoriji juniorki, pobijedila je Petra Berković iz ŠRD-a “Pastrva” iz Donje Stubice, s ulovom od 15.005 grama, ispred drugoplasirane Lucije Mišar, s ulovom od 2615 grama iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje i trećeplasirane Erike Mišar, s ulovom od 2150 grama iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje. Valentina Jagečić iz ŠRD-a “Klen” Oroslavje pobijedila je pak u kategoriji kadetkinja, s ulovom od 2495 grama, ispred drugoplasirane Lucije Tuđa, s ulovom od 2410 grama iz ŠRK-a “Klen” iz Oroslavja i trećeplasirane Vanese Mišar s ulovom od 2105 grama iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje.
U kategoriji kadeta, prvi je bio Dario Kriste iz ŠRD-a “Šaran” Budinščina, s ulovom od 8015 grama, ispred drugoplasiranog Matije Halužana s ulovom od 7635 grama iz ŠRD-a “Jezera” Bedekovčina i trećeplasiranog Leonarda Pušelja s ulovom od 2305 grama iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje. U kategoriji juniora, pobijedio je Jurica Belina s ulovom od 4700 grama iz ŠRD-a “Jezera” Bedekovčina, ispred drugoplasiranog Marka Žuraja iz ŠRD-a “Pastrva” Donja Stubica, s ulovom od 3600 grama, te trećeplasiranog Olivera Gredičaka s ulovom od 2055 grama iz ŠRK-a “Klen” Oroslavje. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba