Stekao pravo nastupa na Svjetskom kupu u Kuvajtu

BRAVO! Mladi Oroslavčanin Roko Knezić ponovno osvojio Kup Hrvatske u bowlingu

Objavljeno: 06.07.2020. JJ

U nedjelju je u kuglani u Zaprešiću odigrana završnica Kupa Hrvatske u bowlingu. Nakon dva kruga kvalifikacija, u završnicu se plasiralo najboljih osam bowlingaša Hrvatske. Roko Knezić (15) iz Oroslavja, član Bowling kluba Nomad iz Zagreba, zauzeo je nakon kvalifikacija treće mjesto i u četvrtfinalu dobio za protivnika Igora Habljaka iz BK Zagreb. Roko je uvjerljivo pobijedio Habljaka s 3:0. U polufinalu je s 3:2 savladao Nikolu Zorića iz BK TNT Velika Gorica, a u finalu ga je čekao klupski kolega, iskusni Tomo Sekulić.
U zanimljivom i neizvjesnom finalu, Roko je bio za nijansu bolji i pobijedio s 3:2 te tako obranio naslov iz prošle godine. Valja napomenuti da su svi finalisti Kupa, osim Roka, u kategoriji seniora. Veliki je to uspjeh za mladog Roka, koji je time stekao pravo nastupa na Svjetskom kupu u Kuvajtu sljedeće godine.

Najnovije po kategorijama

SRCE ZAGORSKO STOLJEĆIMA KUCA ZA HRVATSKU I PRAVICU: Fini ljudi na tim finim brdima imaju jednu čvrstoću, snagu i postojanost koja se rijetko susreće – ta snaga se odrazila i u onome što ste postigli prije 30 godina

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter