Želite raditi u školi i pomagati djeci s teškoćama?

“BALTAZAR 4”: Za iduću školsku godinu traži se 48 pomoćnika u nastavi i tri stručna komunikacijska posrednika

Objavljeno: 04.07.2020. JJ

Krapinsko – zagorska županija s partnerima u projektu raspisala je Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi / stručnog komunikacijskog posrednika za učenike s teškoćama u razvoju u odgojno – obrazovnim ustanovama – partnerima u projektu “Baltazar 4” za školsku godinu 2020. / 2021.

Ugovor na neodređeno

Traži se 48 pomoćnika u nastavi i tri stručna komunikacijska posrednika. Mjesto rada su osnovne i srednje škole u Krapinsko – zagorskoj županiji – partneri u projektu, a radi se 20 sati tjedno u nižim razredima osnovne škole te 22 sata tjedno u višim razredima osnovne škole i u srednjoj školi, uz dobivanje ugovora o radu na određeno vrijeme do 10 mjeseci. Uvjeti su završeno najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak, dok je dodatni uvjet za stručnog komunikacijskog posrednika završena edukacija te stečene kompetencije za posao.

Iskustvo u radu

Prednost će imati osobe s iskustvom u radu kao pomoćnik u nastavi/stručni komunikacijski posrednik, osobe koje su sudjelovale u edukacijama za pomoćnika u nastavi/stručnog komunikacijskog posrednika te s iskustvom u volontiranju.
Sve dodatne informacije pronađite na internetskoj stranici KZŽ.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba