VIDEO INTERVJU: Radimir Čačić, predsjednik Reformista i nositelj liste stranke u III. Izbornoj jedinici

“Škoru smo 1990. angažirali da pjeva na skupovima. Poslije više nismo mogli jer je pobjegao. Ako je on vođa Domovinskog pokreta, onda sam ja Kanadskog”

Objavljeno: 03.07.2020. zagorjeinternational

Radimir Čačić, predsjednik Reformista i nositelj liste stranke u III. Izbornoj jedinici u velikom video intervjuu uoči završetka kampanje govori kakva je po njegovom dojmu bila i je li bilo prljavština u njoj. Upitali smo ga i što misli po pitanju stavljanja ljudi s estrade na liste za Sabor, a vezano na to, i kako komentira fenomen „Domovinskog pokreta“. Objašnjava zašto se mladi teško odlučuju na bavljenje politikom i zašto ih je teško pridobiti da izađu na izbore i što je po njegovom mišljenju potrebno prosječnom žitelju sjeverozapadne Hrvatske, da bi osjetio da kao država idemo naprijed. U tom smislu, otkrio nam je i kako vidi svoju ulogu u suradnji s budućom Vladom, a pogledajte što je za kraj kampanje poručio glasačima, ali i svim hrvatskim građanima.

Najnovije po kategorijama

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

HRVATSKOJ NA RASPOLAGANJU 24,2 MILIJARDE EURA: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU u Krapini predstavilo mogućnosti koje donosi nova europska financijska omotnica 2021. - 2027.

ŽELJKO KOLAR: Županija je pripremila projekte vrijedne 1,5 milijardi kuna. ZORAN GREGUROVIĆ: Mi u Gradu Krapini jedva čekamo raspisivanje natječaja

Objavljeno: 08.06.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter