“Glas za Hrvatsku demokratsku zajednicu glas je za sigurnu i stabilnu Hrvatsku”

Objavljeno: 03.07.2020. zagorjeinternational

Posljednjeg dana predizborne kampanje, kandidati Hrvatske demokratske zajednice u 3. izbornoj jedinici boravili su na sajmu u Klanjcu družeći se s građanima, koje su pozvali da izađu u nedjelju na izbore i daju glas za sigurnu i stabilnu Hrvatsku.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ i prvi na listi stranke u 3. izbornoj jedinici Žarko Tušek tom je prilikom poručio:

Osam milijardi kuna

– Pred nama je izazovno vrijeme, vrijeme koje traži odgovorne ljude, ljude koji imaju znanje i koji nam mogu pružiti sigurnost. Upravo su to ljudi s liste Hrvatske demokratske zajednice, što smo dokazali i u posljednjih nekoliko godina. Više od osam milijardi kuna investicija na području treće izborne jedinice, više od tri milijarde kuna investicija samo u mojoj Krapinsko – zagorskoj županiji. HDZ je jedina stranka koja je s konkretnim programom izašla pred sve sugrađane – rekao je Tušek, dodavši kako su činili dobro za ovaj kraj te spašavali radna mjesta krizi u kojoj smo se našli. – Smatram da treba dati podršku Vladi Andreja Plenkovića, podršku jednoj sigurnosti i stabilnosti, a i kontinuitetu u vođenju države i kvalitetnom upravljanju Hrvatskim zagorjem, varaždinskim krajem i Međimurjem – naglasio je Tušek zahvalivši svima na podršci tijekom ove kampanje.

Prepoznati trud

Zoran Gregurović, gradonačelnik Krapine i peti na listi stranke, kazao je kako su tijekom kampanje obišli cijelu 3. izbornu jedinicu te svim sugrađanima približili postignuća koja su napravljena u mandatu Vlade Andreja Plenkovića, ali i ono što se planira napraviti u sljedećem mandatu.

– Iskreno se nadam da ćemo dobiti povjerenje građana za sigurnu Hrvatsku i pozivam sve građane da izađu na izbore, neovisno o tome za koga će glasati. Neka ovo bude festival demokracije i naravno da bi meni, kao i svim kandidatima s liste Hrvatske demokratske zajednice, bilo drago kad bi prepoznali naš trud i sve ono dobro što smo radili te dali svoj glas za sigurnu Hrvatsku i za premijera Andreja Plenkovića – poručio je Gregurović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter