Popusti i do 70 posto

Niske cijene tražiš dalekozorom? Ostavi ga kod kuće jer sniženja u Westgateu su krenula!

Objavljeno: 02.07.2020. zagorjeinternational

Ljeto je napokon stiglo, a s njim i ono najbolje iz svijeta mode, uređenja doma, sporta, opreme za djecu i kozmetike – odlični popusti do čak 70 posto! U omiljenom centru shoppinga i zabave za cijelu obitelj, vruće ljetne dane najbolje je provesti u potrazi za najnovijim komadima poznatih svjetskih modnih brendova. No, bez brige! Ne trebaš dalekozor jer te u Westgateu super sniženja i najbolje kombinacije čekaju na svakom koraku!

Lijepo je vrijeme i ako, kao i mi, razmišljaš o makeoveru ili uređenju doma, u Westgateu je izbor više nego ogroman. Bilo da tražiš konkretnije komade namještaja ili samo dekorativne sitnice i upečatljive detalje, ponuda je uistinu vrhunska a popusti vrtoglavi. Primjerice u Möbel Landu te čekaju popusti do čak 60 posto.

Naravno, nismo zaboravili ni na pripremu za ljetne vrućine i more. Nedostaju ti laganije odjevne kombinacije?! Bez brige! U Westgateu te čekaju i neizostavni modni brendovi koji su pripremili izvrsne popuste. Odlične modne kombinacije po super sniženim cijenama čekaju te u brojnim trgovinama kao što su: Reserved, Varteks, C&A, Europa92, Mango, Mohito, Terranova, Sportina, House, Cropp, Galileo, H&M…

Tu je i odlična ponuda sniženih artikala za klince i klinceze koji su u međuvremenu prerasli svoju opremu jer veliki dućani za najmanje imaju baš sve.

Dan je šteta potrošiti na kuhanje, srećom na jednom mjestu te čekaju Batak, Rock’n’Bowl restoran, Burger bar, Family Restaurant, Maxi Grill.. gdje možeš jesti svježe teleće jetrice, savršeni burger, čušpajz, ćevape, tjesteninu ili nešto po svojem izboru. Brzo, fino i pristupačno savršen je recept za ručak ili večeru.

Nakon gastro-uživanja treba i utrošiti te kalorije. Odlično, jer Westgate ima u ponudi i kuglanu Rock’n’Bowl s čak 14 staza za velike i 2 staze za male kuglače, a tu je i Family Park igraonica koja će zasigurno izmoriti i najizdržljivije klince.

Bilo da se radi o namještaju, dodacima za dom, svima dragim “krpicama” za obnavljanje garderobe u Westgate Shopping Cityju možeš pronaći sniženja na baš sve! Više o sniženjima pronađite na www.westgate.hr

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba