Umjetnički performans, lutkarska družina, filmske projekcije i koncert

Ove subote “Čajanka s dronom”, kao najava 18. Tabor Film Festivala

Objavljeno: 30.06.2020. admin

Organizatori Tabor Film Festivala u suradnji s njihovim domaćinima i partnerima, Muzejima Hrvatskog zagorja, pripremili su ove subote od 18 sati bogat jednodnevni program “Čajanka s dronom”, kao uvod u još bogatiji festivalski vikend od 10. do 12. srpnja, kada će se na taborskom brdu održati 18. izdanje Tabor Film Festivala.

Umjetnički performans

Središnji događaj “Čajanke” otvorenje je izložbe “Things and Wonders” (“Stvari i čudesa”), grčke umjetnice s bečkom adresom Anne Vasof. Posebnost otvorenja bit će performans “Unmanned Tea Party” (“Bespilotna čajanka”) kojim će autorica posjetitelje upoznati sa svojim radom i uvesti u samu izložbu. Izložba ostaje otvorena do 12. srpnja i moći će se pogledati i u sklopu Tabor Film Festivala.

Koncert za kraj

Uz izložbu i performans te neizostavne filmske projekcije, na programu će biti i dvije lutkarske predstave koje će izvesti Srednjovjekovna putujuća lutkarska družina Loculatori, te atraktivna video mapping projekcija na zidovima dvorca. Za sam kraj, događanje se seli u “Grešnu goricu”, gdje će posjetitelje dočekati koncert sastava Mokri Nenad. Ulaz na sve programe je besplatan.
Više informacija doznajte ovdje – https://web.facebook.com/events/256189715653585/

(lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba