I zagorski kandidati HDZ-a za treću izbornu jedinicu u ponedjeljak su bili u Pregradi

TUŠEK: Volio bih da i drugi komuniciraju kao HDZ, pogotovo Restart koalicija, koja se nije ni osvrnula na svoja obećanja u KZŽ gdje obnašaju vlast, a nemaju gotovo nikakvih rezultata

Objavljeno: 29.06.2020. zagorjeinternational

Kandidati HDZ-a za treću izbornu jedinicu iz Krapinsko – zagorske županije i ponedjeljak su proveli u obilasku terena. Posjetili su tako Pregradu, gdje su se družili s građanima prezentirajući, im svoj program SIGURNA HRVATSKA.

Nositelj liste Žarko Tušek, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ, istaknuo je da mu je žao kad vidi da predizborna kampanja protječe, a da su se mnogi maknuli od sadržaja.

Kapitalna investicija

– Kompletno smo se maknuli od konkretnih projekata i njihove realizacije i onoga što je bit svake politike, a ja sam siguran da je Vlada HDZ-a na čelu s Andrejom Plenkovićem upravo tu svoju bit pokazivala ovih godina koje su iza nas. Svi ti projekti, zbirne brojke tri milijarde kuna na području Krapinsko – zagorske županije, su u visokoj fazi realizacije, a posebna mi je čast da kreće još jedan projekt, kapitalna investicija koju smo kao Vlada RH obećali Krapinsko – zagorskoj županiji, koju smo obećali građanima i stanovnicima Huma na Sutli. To je, naravno, izgradnja nove ceste u Poslovnoj zoni Drajža, koja postaje državna cesta – kazao je Tušek.

– To je Poslovna zona koja je 33 posto bruto društvenog proizvoda Krapinsko – zagorske županije. Danas je potpisan ugovor i idemo u realizaciju te „žile kucavice” općine Hum na Sutli. Volio bih vidjeti da tako komuniciraju i druge stranke, pogotovo Restart koalicija koja se nije niti osvrnula na svoja obećanja na području Krapinsko – zagorske županije, gdje obnašaju vlast, a nemaju gotovo nikakvih rezultata – naglasio je Tušek.

Drugi zanemarili branitelje

Državna tajnica u Ministarstvu hrvatskih branitelja Nevenka Benić istaknula je zadovoljstvo što je imala priliku doći u Pregradu.

– Sretna sam što se mogu družiti s građanima, ali i s hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji. Naš program i ova Vlada iznimno su mnogo napravili za hrvatske branitelje, to moram istaknuti. Gledajući ovih dana programe drugih stranaka, primjećujemo da više-manje zapravo prepisuju program Hrvatske demokratske zajednice, ali mi je zanimljivo da se nitko nije dotaknuo Domovinskog rata i hrvatskih branitelja, niti svih onih mjera koje smo mi poduzeli. Što su oni učinili? Očekujemo da i oni daju svoj doprinos u tom dijelu, a sigurna sam da upravo naša lista daje odgovor na sva pitanja i sve probleme koji muče braniteljsku populaciju – kazala je Benić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba