SAMO KRAJ TEBE: Pogledajte spot za novi tamburaški hit sve popularnijih The Dekli

“Novonastala situacija nam nije pokvarila planove – krajem godine očekujte naš prvi album”

Objavljeno: 28.06.2020. JJ

Nakon velikog uspjeha prve pjesme “Od Dunava do Jadrana”, koja broji preko milijun pregleda na YouTubeu, nastupa na festivalu “Šokačke pisme” u Županji s pjesmom “Dimnjačar”, u suradnji s popularnim Antimonom, te dueta s kraljicom sevdaha Hankom Paldum u pjesmi “Nitko kao majka”, ambiciozne i razigrane The Dekle snimile su svoj četvrti singl “Samo kraj tebe“.
Iako će proslaviti tek godinu dana od osnutka, ove tri dame osvojile su srca mnogih obožavatelja. Stvaranjem autorskih pjesama, ali i njegovanjem “zaboravljenih” hitova, oduševile su mnoge ljubitelje dobre, kvalitetne i pozitivne glazbe.

Korak ispred

Iza cijelog projekta stoji cijenjeni Ivica Plivelić Iva, koji je zaslužan za tekst, glazbu, aranžman i produkciju novog singla, koji je snimljen u njegovom studiju.
Svi koji ga poznaju, znaju da je Ivica Plivelić uvijek korak ispred.

– Nakon odličnih reakcija na prethodnu pjesmu “Nitko kao majka”, laganu i prepunu emocija, ideja mi je bila napraviti neku bržu i razigraniju pjesmu, ali istodobno ostati u duhu i zvuku koji Dekle njeguju. Kod mene je već sve planski posloženo, zapravo imamo pjesama za cijeli album, samo moramo za svaku pronaći njen trenutak – kaže Plivelić.

Svi kadrovi snimljeni su u Snašinim kućarima u Gradištu nedaleko od Županje, a osim prekrasne lokacije, glazbenu priču ovog puta obogaćuju i glumci Živko Živković i Anamarija Mrkonjić, Tamburaški sastav Sanjalice i statisti, uključujući i vlasnicu objekta Željku Blaževac.

Na drugo slušanje

– U pjesmu smo se zaljubile na drugo slušanje, ali samo zato što prvi put nismo dobro čule zbog neposlušnog zvučnika. Naš producent Ivica zaista je majstor u svom poslu i svaka njegova pjesma pronađe pjevača, tako je i ova pronašla nas. U ovim “ludim” danima izolacije i potresa, bile smo koncentrirane isključivo na svoj cilj i ono što nas usrećuje. Nadamo se da će ova razigrana pjesma oraspoložiti naše slušatelje i potaknuti ih na ples i veselje, bez obzira na razmak od dva metra, jer ovakve pjesme spajaju sva vesela srca – kažu The Dekle, koje, uz novi singl, imaju još jedan razlog za slavlje. Naime, prvi puta krasit će festivalsku pozornicu Aurea Festa, 29. kolovoza u Požegi.
Ističu kako im novonastala situacija nije pokvarila glazbene planove, pa krajem godine najavljuju i svoj prvi album.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba