Zagorski kandidati HDZ-a u obilasku općine Mače

LJUBICA JEMBRIH: Izgradja dječjih vrtića u Loboru, Maču, Zlataru jasna je poruka mladim obiteljima da radimo na demografskom razvoju

Objavljeno: 27.06.2020. zagorjeinternational

Kandidati Hrvatske demokratske zajednice iz treće izborne jedinice nastavljaju s obilascima Krapinsko – zagorske županije, kako bi građane upoznali s programskim smjernicama stranke za predstojeće parlamentarne izbore.
Tako su nositelj HDZ-ove liste za treću izbornu jedinicu Žarko Tušek, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko – zagorske županije i kandidatkinja s liste, načelnica Lobora Ljubica Jembrih, u subotu posjetili općinu Mače.


– Doista sam ponosan zbog svega onoga što smo svi zajedno napravili politikom kontinuiteta, jačanjem ekonomije s pozicije državne razine, a onda i transferom mnogo toga novca prema lokalnoj samoupravi – kazao je Tušek.
Dodao je kako u Krapinsko – zagorskoj županiji nema općine ni grada u kojoj nema ozbiljnih investicija.

Tri milijarde kuna

– Sve to uspješno realiziramo uz podršku Vlade Republike Hrvatske. Upravo uz podršku Vlade, ovdje u Maču gradili smo dječji vrtić, napravili energetsku obnovu naše osnovne škole. Tako je u svim općinama ovdje na istoku županije, u svim općinama i gradovima cijele Krapinsko – zagorske županije, ali i u svim općinama i gradovima cijele sjeverne Hrvatske i Hrvatske u cijelosti. Gotovo tri milijarde kuna investicija na području Krapinsko – zagorske županije, 8 milijardi kuna na području treće izborne jedinice – izjavio je Tušek dodajući da je to ozbiljno partnerstvo, ozbiljan razvoj i da je to je ta “Sigurna Hrvatska” o kojoj govorimo.
– Hrvatska koja je u trenucima kada smo imali veliki ekonomski rast činila sve kako bi digla standard života u svakoj svojoj općini i svakom svom gradu, ali i “Sigurna Hrvatska” koja je danas, kada imamo ozbiljnu krizu, znala na tu krizu odgovoriti, sačuvati radna mjesta sa stotinama milijuna kuna, dati podršku ljudima da osjećaju sigurnost i na tome ćemo raditi u godinama koje su ispred nas, sa svim onim sredstvima koje smo osigurali za nove projekte diljem Krapinsko – zagorske županije – istaknuo je Tušek.

Na svim područjima

Načelnica Jembrih kazala je kako s ponosom može reći da se istočni dio Krapinsko – zagorske županije u mandatu aktualne Vlade razvija na svim područjima.
– Razvoj je vidljiv u svakoj lokalnoj samoupravi, u svakom mjestu. Radi se na velikim kapitalnim projektima, kako u Loboru, tako i u Maču, u gradu Zlataru. I u najmanjim dijelovima naše županije ulaže se kako bi se omogućili bolji uvjeti života na našim bregima. Najznačajniji projekti su svakako izgradnje dječjih vrtića koji se grade u Loboru, Maču, Zlataru i upravo je to naša poruka mladim obiteljima – da radimo na demografskom razvoju, ulažemo u predškolsko obrazovanje. Na taj način potičemo naše mlade obitelji da nastave sa svojim radom, a da znaju da su djeca sigurna i zbrinuta – zaključila je Jembrih. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba