Teško je ozlijeđena

ZLATAR BISTRICA: Automobil udario pješakinju na pješačkom prijelazu, dok je na semaforu bilo zeleno

Objavljeno: 23.06.2020. JJ

Proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirano je pet kaznenih djela, sedam prometnih nesreća i jedan prekršaj. Evidentirano je jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, tri kaznena djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

Oduzimanje prednosti

Tri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom, a dogodile su se u Podgorju Bistričkom, općina Marija Bistrica, zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika te u Polju Krapinskom, grad Krapina, i Zagorskim Selima, uslijed oduzimanja prednosti prolaska.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Humu na Sutli uslijed neprilagođene brzine, vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede, također teške tjelesne ozljede zadobio je vozač četverocikla u prometnoj nesreći do koje je došlo u Zlataru zbog neprilagođene brzine.

Lakše ozlijeđeni

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Zlatar Bistrici, došlo je do udara osobnog vozila u pješakinju koja je propisno prelazila kolnik preko pješačkog prijelaza i dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svijetlo. Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, dok su u prometnoj nesreći koja se dogodila u Oroslavju zbog oduzimanja prednosti prolaska, dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba