Županijska organizacija HNS-a otkazuje sve ranije dogovorene tribine i predizborne skupove

ROBERT ŠPLAJT: Politika ne može i ne smije biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi, kao ni ispred gospodarske stabilnosti

Objavljeno: 22.06.2020. AB

Županijska organizacija HNS-a KZŽ otkazuje sve ranije dogovorene tribine i predizborne skupove, zbog opasnosti od ponovnog širenja koronavirusa.

– Sigurnost i zdravlje naših sugrađana na prvom su mjestu. Iza Civilnog stožera naše županije tjedni su borbe kako bismo postali i ostali korona free županija. Ne želimo ugroziti silne napore koji su činjeni u tom periodu, kao što ne želimo ugroziti ni zdravlje naših sugrađana. U prvom valu koronavirus je za sobom ostavio teške ekonomske posljedice i ne možemo si dozvoliti ponovnu paralizu sustava i gašenje svih gospodarskih aktivnosti. Politika ne može i ne smije biti ispred sigurnosti i zdravlja ljudi, kao ni ispred gospodarske stabilnosti – poručuje Robert Šplajt, predsjednik Županijske organizacije HNS-a te ističe kako će stranka i njeni kandidati na listi HNS-a u III. izbornoj jedinici, svoju kampanju nastaviti kroz komunikaciju na društvenim mrežama, putem medija i drugih digitalnih kanala.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba