Dobili ste otkaz ili sami želite promjenu?

HITNO SE TRAŽE RADNICI: Donosimo ponudu poslova na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 18.06.2020. zagorjeinternational

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U
suradnji s portalom posao.hr, donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji
trenutno traže radnike.
Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih –
brzo i jednostavno.

Bluesun hotel je smješten u samom srcu Marije Bistrice i nudi jedinstveni doživljaj tog zagorskog mjesta. Iz hotela trenutno zapošljavaju wellnes terapeuta (m/ž) i konobara (m/ž). Zvuči zanimljivo? Sve detalje ovih natječaja, otvorenih do 09.07. možete pronaći na stranicama posao.hr-a.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. U obzir dolaze i umirovljenici. Prijaviti se možete putem linka i to najkasnije do 1.8.

Neteko d.o.o. iz Zaboka traži elektroinstalatera (m/ž). Novozaposlena osoba bit će zadužena za spajanje razvodnih elektro-ormara, brojila… Očekuje se da imate položen vozački ispit. Poslodavac osigurava smještaj. Rok prijave na ovaj natječaj je 30.6. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Termo-Plin traži instalatera strojarskih instalacija (m/ž) . Radi se o terenskom poslu na području Krapinsko – zagorske županije. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za izradu instalacija grijanja, hlađenja, vodovoda, klima i solarnih sistema. Zainteresirani ste? Prijaviti se možete do 15.7. Za više detalja kliknite ovdje.

Rena Konstrukcije d.o.o. iz Krapine zapošljavaju čak 3 pomoćna bravara (m/ž) . Vaš glavni zadatak bit će izrada i montaža čeličnih konstrukcija. Poslodavac osigurava obiteljski stan. Radno iskustvo nije važno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 15.7.

Fabrika DC j.d.o.o. traži radnika u strojnoj obradi metala (m/ž) za rad na CNC stroju. Na natječaj se mogu javiti kandidati metalske ili bilo koje druge srodne struke. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje, dok radno iskustvo nije potrebno. Za više detalja ovog natječaja, otvorenog do 30.6. posjetite sljedeći link.

Ljubek-San d.o.o. zapošljava 2 frizera (m/ž) za šišanje, bojanje i izradu frizura. Mjesto rada je Bedekovčina. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac osigurava plaću u iznosu od 3300 kuna. Kandidat mora znati osnove rada na računalu. Prijaviti se možete do 6.7.

Obrt Luna iz Krapine traži konobara (m/ž). Što će biti vaši zadaci? Posluživat ćete goste sukladno propisanim pravilima i standardima, održavati čistoću i urednost radnog prostora i opreme, osiguravati primjenu propisanih i zadanih standarda u ugostiteljstvu, predstavljati
organizaciju u najboljem svjetlu te izgrađivati prijateljske odnose s gostima i kolegama. Poslodavac nudi stimulativne uvjete u uspješnom i dugogodišnjem ugostiteljskom biznisu te dinamičnu i ugodnu radnu atmosferu. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 15.7.

PROSTORIA d.o.o. planira zaposliti računovođu (m/ž) . Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Novozaposlena osoba bit će zadužena za rad u odjelu računovodstva, kontrolu faktura, knjiženje ulaznih i izlaznih računa, izvoda, blagajne, putnih naloga te za obavljanje drugih administrativnih poslova. Kandidat mora imati završenu srednju školu te znati engleski
jezik. Rok prijave je 30.6.

Poduzeće Agroklas iz Zlatar Bistrice traži prodavača rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve (m/ž). Poslodavac očekuje da imate barem jednu godinu radnog iskustva, znanje rada na računalu te položen vozački ispit B kategorije. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije, ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr.

Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba