Odlukom Gradskog vijeća

Produžen rok za predaju zahtjeva u svrhu oslobođenja plaćanja komunalne naknade za zabočke gospodarstvenike

Objavljeno: 17.06.2020. JJ

Obavještavaju se svi vlasnici/korisnici poslovnih prostora na području grada Zaboka u kojima se obavljaju djelatnosti koje su bile obuhvaćene mjerom obustave rada uslijed posebnih okolnosti uzrokovanih koronavirusom, kako je Odlukom zabočkog Gradskog vijeća, donesenom na 34. sjednici 15. lipnja, rok za predaju Zahtjeva za oslobođenje od obveze plaćanja komunalne naknade produžen do 30. lipnja.

Podmirenje dugovanja

Naime, sukladno Odluci Gradskog vijeća, obveznici će se osloboditi obveze plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor za ožujak, u iznosu od 50 posto iznosa mjesečne naknade, te za travanj u stopostotnom iznosu mjesečne naknade, uz uvjet da s danom podnošenja Zahtjeva za oslobođenje nemaju nepodmirenih dospjelih obveza iz prethodnih godina prema Gradu Zaboku. Slijedom navedenoga, mole se obveznici da prije podnošenja Zahtjeva izvrše usklađenje obveza te podmire sva dospjela dugovanja iz prethodnih godina prema Gradu Zaboku.

Propisani obrazac

Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu koji je moguće preuzeti na internetskoj stranici Grada Zaboka www.zabok.hr. Popunjeni i od odgovorne osobe ovjereni Zahtjev predaje se do gore navedenog roka na e-mail adresu: [email protected] ili poštom preporučeno na adresu: Grad Zabok, Zivtov trg 10, 49210 Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba