Gostuje ministar Predrag Štromar

Nastavljaju se tribine o energetskoj obnovi obiteljskih kuća – sutra u Loboru i Zlatar Bistrici

Objavljeno: 15.06.2020. JJ

Tribine o energetskoj obnovi obiteljskih kuća pod nazivom “Energetski pametnije, za život ugodnije – Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća“, koje organizira Županijska organizacija HNS-a Krapinsko – zagorske županije, nastavljaju se i ovog tjedna.

Uvjeti prijave

Tribine će se održati u utorak s početkom u 18.30 sati u Društvenom domu u Loboru te istog dana s početkom u 19.30 sati u Domu kulture u Zlatar Bistrici.
Na tribini će gostovati potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar, koji će informirati građane o uvjetima prijave i prihvatljivim aktivnostima te dati korisne informacije kako doći do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća.
Riječ je o veoma popularnoj mjeri energetske obnove koja uz ekološki cilj, a to je smanjenje potrošnje energije i emisija ugljičnog dioksida u atmosferu, ima i financijski učinak, odnosno, smanjenje mjesečnih troškova za energente.

Kvaliteta života

– Važno je da ljudi dođu i informiraju se kako bi na vrijeme mogli prikupiti potrebnu dokumentaciju i aplicirati na javni poziv, jer je riječ o mjeri koja direktno doprinosi poboljšanju kvalitete života – ističe Robert Šplajt, predsjednik ŽO HNS-a KZŽ te poziva građane da posjete tribine. 
Županijska organizacija HNS-a KZŽ do sada je organizirala tribine u Oroslavju, Krapini, Gornjoj Stubici i Kumrovcu, koje su bile vrlo dobro posjećene.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba